Fejzić iz Cvajte u jedan od najvećih klubova u Evropi?

Zvuči pomalo nevjerovatno

Fejzić iz Cvajte u jedan od najvećih klubova u Evropi?

D. Rakanović

Jasmin Fejzić, golman koji je sa reprezentacijom BiH putovao na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ove sezone brani odlično u 2. Bundesligi. 

Bh. internacionalac je jedan od najzaslužnijih što je Eintracht iz Braunschweiga u samom vrhu njemačke "Cvajte", a odlične partije nisu prošle nezapaženo, pa se navodno nalazi na meti slavnog italijanskog kluba.

Koliko god to možda zvučalo nevjerovatno, za usluge 30-godišnjeg golmana zainteresovan je Inter, prenosi njemački Kicker.

Inter je u potrazi za drugim golmanom, a bh. internacionalac im se čini kao zanimljiva opcija. 

Fejziću ugovor sa Eintrachtom ističe u junu ove godine i njemački Kicker navodi da nije sigurno da li će bh. golman ostati u njemačkoj ekipi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fejzić je u Eintracht Braunschweig stigao u julu 2015. godine iz Aalena, a nakon što je prošle sezonu uglavnom bio rezerva, ove je dobio šansu u startnoj postavi koju je maksimalno iskoristio. U "Cvajti" je ove sezone branio na 31 utakmicu i primio je 28 pogodaka.

Interu će u ljetnom prelaznom roku biti prioritet dovođenje rezervnog golmana Handanoviću, a špekuliše se i o dolasku golmana Manchester Uniteda Sergija Romera, pa ostaje da se vidi ko će na kraju biti izbor Nerazurra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi