Pioli: Morali smo da budemo precizniji
Foto: EPA

Strateg Intera nakon poraza od Napolija

Pioli: Morali smo da budemo precizniji

D. Rakanović

Trener Intera Stefano Pioli smatra da je njegova ekipa večeras imala ideju, ali nisu bili dovoljno precizni da ih realizuju. 

Inter je večeras na Meazzi poražen od Napolija sa 0:1 u derbi meču 34. kola italijanske Serie A. Strijelac jedinog pogotka bio je Jose Callejon u 43. minuti. 

Inter je novim porazom produžio krizu, jer su sada bez pobjede u posljednjih šest kola u ligi.

"Napoli je veoma jaka ekipa, oni su to još jednom dokazali večeras. Mi smo morali da budemo precizniji i da ne napravimo ozbiljne greške neposredno pred kraj prvog poluvremena. Znali smo da će imati pad intenziteta u drugom poluvremenu i stvorili smo šanse, ali nažalost, u tim momentima nismo bili precizni", rekao je Pioli. 

Dodao je da ne smatra da im je nedostajala strategija večeras. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imali smo ideju, ali nismo bili dovoljno precizni da ih realizujemo", rekao je stručnjak na klupi Intera.  

"Brojke Napolija u napadu govore za sebe, pa mislim da je naša odbrana bila mnogo bolja nego u prethodnom periodu. Ne zaboravite da smo primili pet golova prošle sedmice. Radimo na tome da se vratimo na naš nivo", rekao je Pioli. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi