Fejzić: Iz Tuzle se želimo vratiti neporaženi

Golman Krupe o duelu sa Slobodom

Fejzić: Iz Tuzle se želimo vratiti neporaženi

S. Mlaćo

Nakon odigrane tri utakmice na domaćem terenu, fudbaleri Krupe u subotu gostuje ekipi Slobode u Tuzli. 

Povodom utakmice 14. kola BHT Premijer lige BiH između Slobode i Krupe, medijima su se obratili trener Slobodan Starčević i golman Krupe Nevres Fejzić.

Šef stručnog štaba Slobodan Starčević smatra da je Sloboda kvalitetna ekipa i očekuje tešku utakmicu. 

"Nakon pobjede i dobre igre protiv Viteza, ovu sedmicu smo maksimalno iskoristili da dođemo do svježine nakon napora a to su bili Široki, Borac, pa i Vitez. Spremali smo se za veoma tešku utakmicu za nas, ja smatram da je Sloboda jedna kvalitetna ekpa koja će pokušati u utakmici protiv nas da nađe izlaz iz krize. Uspjeli smo da bolesne i povrijeđene ozdravimo, trenirali smo u punoj kapaciteti i mislim da smo u dovoljno dobrom raspoloženju da u Tuzli, gdje smo uvijek igrali dobro, odigramo još jednu dobru utakmicu i kroz tako kvalitetno izadanje pokušamo da dodjemo do boda ili bodova, koji će nam puno značiti u daljoj borbi za Ligu za prvaka“.

Golman Nevres Fejzić ima za cilj da se njegova ekipa vrati neporažena iz Tuzle 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znamo da će utakmica u Tuzli biti veoma zahtjevna, ali mi idemo tamo da ostvarimo svoj cilj da se vratimo neporaženi“.

Utakmica između Slobode i Krupe igra se u subotu 4.11.2017 na stadionu Tušanj u Tuzli sa početkom u 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi