Ljubenović: Zaslužujemo Ligu za prvaka

Član Krupe za SportSport.ba

Ljubenović: Zaslužujemo Ligu za prvaka

S. Mlaćo

Krupa je u subotu bez većih problema na svom terenu savladala FK Vitez 3:0, te tako potvrdila dobru formu.

Izabranici Slobodana Starčevića pružili su dopadljivu partiju, pokazali više želje i htijenja, a jedan pogodak upisao je i vezista Miljan Ljubenović.

"Za vikend smo u trećem uzastopnom domaćem meču savladali ekipu Viteza koja ove sezone ne pravi dobre rezultate i kojoj će biti ova jedna teška sezona u borbi za opstanak. Mi smo  u meč ušli agresivno i čvrsto od prve minute i znali da moramo sve riješiti u ranim minutima utakmice. Presudila su dva pogotka u prvom poluvremenu i mirniji nastavak drugog nam je donio tri boda koja nas guraju gore u borbu za plaj-off", kazao je Ljubenović za SportSport.ba.

Sretan je zbog pogotka, svog trećeg u ovoj sezoni Premijer lige BiH.

"Drago mi je da sam zabilježio još jedan pogodak kojim smo otvorili sjajno naš meč. Nadam se da ću nastaviti ovako i da golovi u nastavku neće izostati", ističe prvotimac Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je trenutno četvrtoplasirana ekipa Premijer lige. Rezultat je to koji raduje čelnike kluba.

"Krupi je kao i prošle godine cilj bio opstanak, a naravno da plasmanom u play-off faktički  kola prije kraja obezbjeđujemo opstanak u ligi. Imamo dobre rezultate i nadam se da ako nastavimo, ovako ovu ekipu, koja to zaslužuje, mnogi ljubitelji bh. fudbala će gledati u Ligi za prvaka", dodao je na kraju razgovora Ljubenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije