Fejzić: Tek je početak prvenstva, euforije neće biti

Junak historijske pobjede Metalleghea

Fejzić: Tek je početak prvenstva, euforije neće biti

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea jučer su u Zenici protiv Čelika (1:3) upisali debitantsku pobjedu u Premijer ligi naše zemlje. 

Popularni Kraljevi pokazali su svoje kvalitete, te nadigrali Zeničane pred kojima je veoma težak posao.

Trener ove ekipe Nermin Bašić uoči dolaska u Zenicu najavljivao je da će njegov tim pokušati iskoristiti sve svoje prilike, a to se na kraju i desilo. Pored sjajnog navalnog reda, odlično se pokazao i sjajni golman Nevres Fejzić kojeg je Bašić poslije susreta proglasio igračem utakmice.

"Naravno da smo zadovoljni nakon pobjede jer je ovo debi za nas i na najbolji mogući način smo otvorili sezonu. Svjesni smo da je tek početak prvenstva i i da ima još da se igra te euforije neće biti. Što se tiče utakmice u Zenici mislim da smo pokazali jednu dobru cjelinu kao tim i vidjelo se da imamo glavu i rep. Moja predstava je zasluga cijelog tima  sa stručnim stožerom, a mislim da je trener Nermin Bašić dobro pripremio tim na sve jake i slabe strane Čelika", ističe Fejzić za SportSport.ba.

 

U drugom kolu Metalleghe će kao domaćin na Piroti u Travniku ugostiti ekipu Krupe. Svi se nadaju dobroj partiji i novim bodovima na kontu tima iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je Krupa dobra ekipa, a mi idemo na pobjedu u svakoj utakmici. Vidjet ćemo na kraju da li ćemo uspjet u toj namjeri, to jest upisati nova tri boda", dodao je golman Metalleghea za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti