Fekir ide u Premiership, ali ne u Liverpool

Želi ga Manchester United

Fekir ide u Premiership, ali ne u Liverpool

M. Šljivak

Fudbaler Lyona Nabil Fekir bio je na korak od prelaska u redove Liverpoola. 

Međutim, transfer je propao jer su Redsi tražili smanjenje cijene zbog problema sa koljenom koje je Fekir imao, pa su iz Lyona obustavili transfer.

Sjajni ofanzivac Lavova bi na kraju ipak mogao završiti u Premiershipu. Kako navode francuski mediji, interes za 24-godišnjeg fudbalera pokazuje Manchester United i pokušaće da dovedu nakon Mundijala u Rusiji.

Njegov dolazak u redove velikog rivala donijelo bi mu sasvim sigurno "probleme" u utakmicama koje se budu igrale na Anfieldu, ali Liverpoolu niko nije kriv što nisu završili transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fekir je prošle sezone u 40 utakmica postigao 23 gola, a pored Liverpoola povezivao se sa Barcelonom i Real Madridom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije