Njega na Old Traffordu niko nije očekivao - osim Mourinha
Ugovor života je pred 35-godišnjim golmanom (Foto: EPA)

Novi golman u Unitedu

Njega na Old Traffordu niko nije očekivao - osim Mourinha

M. Šljivak

Manchester United odlučio se na zanimljiv potez.

Menadžer ovog tima Jose Mourinho odlučio je angažovati iskusnog 35-godišnjeg golmana Stoke Cityja Leeja Granta, a ovu vijest je danas otkrio The Times.

"Mourinho želi Granta kao trećeg golmana iza Davida De Gee i Sergija Romera. Želi ga dovesti kao slobodnog igrača, ali Stoke traži određenu naknadu jer se suočavaju sa gubitkom prvog golmana Jacka Butlanda, a Grant im je prvi izbor za narednu sezonu", piše The Times.

Grant bi, ako dođe do dogovora, potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima i United bi bez dileme za njega bio potpis života.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 35-godišnjak je karijeru počeo u Derbyju, a igrao je još za Sheffield Wednesday, Burnley, dok je član Stokea postao 2016. godine. U ovom timu je u dvije sezone upisao 35 nastupa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi