Fekir završava posao sa Chelseajem?
(Foto: EPA)

Uskoro transfer

Fekir završava posao sa Chelseajem?

M. Šljivak

Nabil Fekir mogao bi danas ili sutra tokom dana završiti veliki transfer.

Sjajnom fudbaleru Lyona je na početku prelaznog roka propao prelazak u Liverpool, ali on će, kako stoje stvari, karijeru ipak nastaviti u engleskoj Premier ligi.

Fekir bi trebao postati novi član Chelseaja, a završna runda pregovora između londonskog tima i Lyona obavljena je sinoć kada je francuska ekipa gostovala na Stamford Bridgeu.

Da bi se nešto moglo desiti u "slučaju Fekir" potvrdio je i trener Lyona Bruno Genesio.

"Rano je išta govoriti. Želio je otići na kraju prošle sezone, ali kada je došao na prvi trening bio je veoma sretan. Ko zna? Možda mu se ukaže šansa za veliki transfer do kraja prelaznog roka. Za sada, on je igrač Lyona", rekao je Genesio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, prelazni rok u Engleskoj završava se sutra u 17 sati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi