Felipe Anderson opet u Seriji A!

Već obavio ljekarske

Felipe Anderson opet u Seriji A!

A. Čaušević

Felipe Anderson se nakon tri godine vratio u Seriju A. 

Anderson je svoj najbolji fudbal igrao u Laziju, a upravo će Nebeskoplavi biti njegov novi-stari klub gdje stiže iz West Hama.

Brazilski veznjak je danas doputovao u Rim, već je obavio ljekarske preglede i trebao bi predstavljati veliko pojačanje za Rimljane.

Bivši igrač Santosa je Nebeskoplave koštao 3 miliona eura, s tim da če Čekićari imati pravo na čak 50 % u slučaju nove prodaje.

Ovaj 28-godišnjak je igrao sasvim solidno u prve dvije sezone u londonskom klubu, da bi u prošloj sezoni ispao iz kombinacija. Proljetos je bio i na posudbi u Portu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno da ga je Lazio 2018. godine prodao za čak 38 milona eura, a tri godina kasnije na Olimpico ga je vratio za zaista povoljnu cifru.

Brazilac je u prvom mandatu kao igračl Lazija odigrao 177 utakmica uz 34 gola i 39 asistencija. Osvojio je i italijanski Superkup za sezonu 2017/2018. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi