Felipe Melo završio u bolnici nakon horor povrede glave

Brazilac je dobro prošao

Felipe Melo završio u bolnici nakon horor povrede glave

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Melo u zimskom prelaznom roku napustio je Inter i svoju karijeru nastavio je u dresu Palmeirasa.

Melo je odlučio da napusti Inter zbog male minutaže, te se na kraju vratio u Brazil. Ovaj vezni fudbaler potpisao je za Palmeiras, te se veoma brzo izborio za mjesto u početnoj postavi brazilske ekipe.

Brazilac je jutros šokirao svoje fanove na Twitteru jer je objavio fotografiju na kojoj se vidjela povreda koju je zadobio na meču protiv Corinthiansa. Palmeiras je poražen sa 1:0, a Melo je na kraju završio u bolnici nakon horor povrede glave.

Na svu sreću Brazilac je na kraju dobro prošao, a doktori su poručili da je povreda mogla biti dosta ozbiljnija da je udarac bio samo malo jači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti