Novo ime u zeničkom klubu

Simeunović potpisao za Čelik: Nadam se da ću biti pojačanje

NK Čelik danas je zvanično dobio i treće pojačanje za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Nakon što su u zenički klub stigli Ante Blažević i Samu Volotinen, novi član crno-crvenih postao je bivši nogometaš Sarajeva i Zrinjskog Deni Simeunović, koji se Čeliku obavezao na jednogodišnju vjernost.

Pred sami put u Antaliju, gdje će se Čelik u narednim danima spremati za nadolazeće izazove, Simeunović u izjavi za medije nije skrivao zadovoljstvo zbog dolaska na Bilino polje.

"Potpisao sam ugovor s Čelikom i s novim saigračima putujem na pripreme, gdje ćemo se pokušati spremiti što bolje za ono što nas očekuje. Ovo mi je ujedno i povratak u Premijer ligu BiH, zbog čega se radujem, tako da ću učiniti sve kako bih se odužio na ukazanom povjerenju. Želim pokazati da sam pojačanje", kazao je Deni Simeunović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Simeunović u redove Čelika stiže kao slobodan igrač nakon što je prethodno igrao u Hrvatskoj za Lučko. Kroz karijeru je u našoj zemlji, pored Sarajeva i Zrinjskog, igrao još za Travnik i Radnik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VladaFBIH
Celik Sarajevo i Zeljeznicar su jedina tri kluba koja su odigrala sva prvenstva premijer lige bih od nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
5 4
Zvatic
Samo vi belaja trazite. Sutite kad nikoga vise ne zanimate.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi