Gol u nadoknadi za pobjedu nad najvećim rivalom presudio navijaču

U pobjedi Fenera

Gol u nadoknadi za pobjedu nad najvećim rivalom presudio navijaču

E. Škorić

Previše uzbuđenja na kraju je presudilo jednom navijaču Fenerbahčea.

Fenerbahče je u nedjelju pobijedio Galatasaray s 2:1 golom u nadoknadi vremena, a odlučujući gol postigao je Crespo u četvrtoj minuti nadoknade. Gosti su ostvarili veliku pobjedu u velikom turskom derbiju, ali nažalost ostali su bez jednog navijača.

Naime, kako javlja agencija DHA, jedan 60-godišnji navijač Fenera Ahmet Ujsal slavio je nakon gola za pobjedu, no pao je i na kraju se ispostavilo da je zadobio povrede kobne za život.

On je utakmicu pratio u kafiću kod svog rođaka u Alašehiru na oko 100 kilometara od Izmira.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Kada je Fenerbahče, kojeg je toliko volio postigao gol u nadoknadi, moj stric se srušio na zemlju. Nije mogao da podnese ovo uzbuđenje", rekao je njegov nećak.

Promo

Top Komentari

Malmi_Suomi
Pa odakle tj gdje je slavio da je " pao " i dobio povrede kobne po život ??? Možda bili na balkonu pa " skliznuo " i... u hendek pao. E čuj umro čoek nakon gola?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi