Fenerbahče dovodi još jednu zvijezdu iz Uniteda?

Nakon Van Persieja

Fenerbahče dovodi još jednu zvijezdu iz Uniteda?

Čelnici Fenerbahčea očito imaju vrlo pozitivna iskustva sa kupovinom Robina Van Persiea kada su se odlučili potražiti još jednu zvijezdu sa Old Trafforda.

Na meti turskog velikana nalazi se Juan Mata, koji već neko vrijeme nije najzadovoljniji svojim statusom na Teatru snova.

Iz Fenera su poručili kako neće žaliti novac za dovođenje ovog 27-godišnjeg veznjaka, ali postavlja se pitanje koliko će obeštećenje United tražiti za igrača kojem ugovor ističe tek na ljeto 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Juan Mata je u ovoj sezoni odigrao već 45 utakmica za Manchester United, a njegov bilans je osam pogodaka i devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi