Fenerbahče: Ozil? Nemamo novca za njega

Ništa od transfera

Fenerbahče: Ozil? Nemamo novca za njega

Nije trebalo dugo čekati da se oglasi i Fenerbahče nakon napisa o eventualnom dolasku Mesuta Ozila.

Njemački fudbaler se već sedmicama dovodi u vezu sa odlaskom iz Arsenala čiji dres nosi od 2013. godine, a ugledni Sky Sport kao narednu stanicu u njegovoj karijeri najavio je Fenerbahče.

Od ranije je poznato kako tim iz Istanbula traga za provjerenim veznom fudbalerom, no ispostavilo se kako je u ovom trenutku Ozil, ipak, krupan zalogaj za Kanarince. Potvrdili su to i saopštenjem.

"Ozil je kroz svoju karijeru uspješno predstavljao našu zemlju u inostranstvu (njegovo porijeklo je tursko. Ipak, nismo mu uputili nikakvu ponudu, takvo nešto nije moguće s obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju", stoji u saopštenju.

Podsjetimo, Ozil trenutno u Arsenalu zarađuje 350.000 funti na sedmičnom nivou, a ugovor mu važi do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kroz karijeru je ranije nosio dresove Schalkea, Werdear i Real Madrida.

Top Komentari

TuemueBakayoko
Nema ni krkan za kafe hahahahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti