Ozil sprema neočekivan transfer, šta će na sve reći Erdogan?

Napušta Arsenal?

Ozil sprema neočekivan transfer, šta će na sve reći Erdogan?

E. Škorić

Kako je objavio novinar turskog TRT-a, Mesut Ozil bi mogao doći u Fenerbahče.

TRT je objavio da predsjednik Fenerbahčea Ali Koc naporno radi na dovođenju bivšnjeg njemačkog reprezentativca.

Za njegovu platu i odštetu postoji navodno ozbiljan sponzor koji olakšao potencijalni prelazak Ozila u Fenerbahče na posudbu iz Arsenala.

Navodi se da su jako dobre šanse da Ozil dođe u Fenerbahče i odradi u Instabulu narednu sezonu, mada je malo i teško povjerovati da će ga Unai Emery samo tako pustiti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Ozil je u jako dobrim odnosima sa turskim predsjednikom Erdoganom, koji opet navija za Bašakšehir i sigurno da mu se neće dopasti ideja da Ozil dođe u redove gradskog rivala Fenera.

Fenerbahče je imao lošu sezonu iza sebe i želi u narednoj da napadne vrh i da skine Galatasaray s trona. S Ozilom bi svakako šanse bile veće...

Top Komentari

Dobojlija
Ma ko ih jebe obojicu I glupu tursku ligu
1 8
SeoRusilac
Cuj Emery ga nece lako pustiti pa u Arsenalu jedva cekaju da ga neko uzme jer ih ugusi sa svojom sedmicnom platom od 350 hiljada funti. U zadnje 2 godine frajer je beskoristan na terenu.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi