Ozil objasnio šta se dešava s Fenerbahčeom: "Šokiran sam, samo su mi rekli da im ne trebam"
Foto - EPA

Nijemac ostao u šoku

Ozil objasnio šta se dešava s Fenerbahčeom: "Šokiran sam, samo su mi rekli da im ne trebam"

Midhat Šljivak

Mesut Ozil suspendovan je od strane Fenerbahčea i on do kraja sezone neće biti u planovima trenera Ismaila Kartala.

Kartal mu je zamjerio činjenicu da nije fizički spreman te je došlo do verbalnog sukoba na utakmici s Konyasporom. Klub je potom objavio da je Ozil suspendovan, a oduzeta mu je i dres s brojem 10.

Njemački fudbaler se danas oglasio kratkom porukom i poručio je:

"Najbitniji je Fenerbahče", kratko je napisao Ozil uz zastavu ovog tima i države Turske.

Zatim je izrazio šokiranost onom što mu se desilo u klubu.

"Otišao samu Njemačku na odmor jer smo imali slobodne dane. Kada sam se vratio u Istanbul pozvao sam momka koji je zadužen za trening plan, ali mi je on rekao da meni to ne treba jer sam otišao iz kluba", rekao je šokirani Ozil.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nijemac turskog porijekla je ove sezone zabio devet golova za Fenerbahče, ali zbog problema sa fizičkom spremom do kraja sezone neće nositi dres turskog velikana.

Top Komentari

Chico
Pa naravno da ne trebas kad hodas po terenu, kao sto si i u Arsenalu. Nisi se spremio fizicki da igras fudbala od 2014. Godine
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi