Fenerbahče želi na zimu dovesti Oezila

Arsenal traži 45 miliona eura

Fenerbahče želi na zimu dovesti Oezila

Britanski mediji objavili su kako bi Mesut Oezil u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti redove Arsenala.

Oezil je na Emiratesu trenutno naplaćeniji igrač s godišnjom zaradom od 20 miliona eura, međutim nije tajna kako nije baš sretan u Arsenalu, čemu je doprinio i sukob s novim trenerom Emeryjem.

Cijelu situaciju će, kako prenose britanski mediji, pokušati iskoristiti Fenerbahče čiji su čelnici voljni da dovedu Oezila već u zimskom prijelaznom roku.

U cijeloj priči problem bi jedino moglo predstavljati obeštećenje. Arsenal za ovog njemačkog igrača traži barem 45 miliona eura, a teško je povjerovati da bi Turci bili spremni izdvojiti taj iznos.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je za Oezila zainteresovan i Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi