Šou je zvanično počeo: Edin Džeko zabio debitantski gol za Fenerbahče!

Kakav debi za Dijamanta

Šou je zvanično počeo: Edin Džeko zabio debitantski gol za Fenerbahče!

Endin Čaušević

Fenerbahče igra trenutno na svom terenu protiv moldavskog Zimbrua, a debitantski gol za turskog velikana zabio je Edin Džeko.

Fener je poveo već u 11. minuti kada je Kadioglu zabio golčinu za 1:0, a samo tri minute kasnije Kent je zabio pogodak za 2:0 na asistenciju Džeke.

Bh. napadač je pokazao da će biti veliko pojačanje već na startu utakmice, a sjajnu igru krunisao je sredinom drugog dijela.

Džeko je uspio da zabije i debitantski gol za Fener u zvaničnim mečevima u 61. minuti kada je rutinski pogodio za 3:0.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Samo dvije minute kasnije bilo je 4:0 na semaforu, a ovaj put strijelac za domaći klub bio je Szymanski na novu asistenciju Džeke.

Top Komentari

Ovaj gol sto je Dzeko postigao, 100% sam ubijedjen da bi ga svako postigao, bio on fudbaler ili ne, pa i moja nana bi dala ovaj gol.
3 2
user1600442593
Koliko moraš propasti da od finala lige prvaka spadneš na kvalifikacije za konferencijsku u manje od godine dana.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi