Fenjeraš remizirao, Ibričić igrao do 56. minuta

Turska Super liga

Fenjeraš remizirao, Ibričić igrao do 56. minuta

Kayseri Erciyesspor za koji od ove sezone nastupa Senijad Ibričić grčevito se bori za opstanak u Super ligi Turske. 

Iako je svaki odvojen bod za fenjeraša dragocijen, sumnjamo da nakon današnjeg remija na domaćem terenu u Erciyessporu mogu biti zadovoljni.

Bod je ovoga puta otkinuo petnaestoplasirani Rizespor, a rezultat je na kraju glasio 1:1.

Utakmica je dobro započela za Ibričića i društvo pa su preko Edinha od dvadesetog minuta imali prednost od 1:0. Ipak, taj rezultat zadržao se tek u četiri naredna minuta, nakon čega je izjednačio Baytar. Kasnije se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat današnje utakmice.

Senijad Ibričić igrao je do 56. minuta nakon čega ga je zamijenio Gokagian. Erciyesspor je posljednji na tabeli sa svega 13 bodova, dok je Rizespor na 15. mjestu sa pet bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije