Ferdinand: Vidić ili Van Dijk? Vidić!

Nekadašnji štoper Uniteda

Ferdinand: Vidić ili Van Dijk? Vidić!

Nekadašnji štoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand odgovorio je na pitanje ko je bolji štoper Nemanja Vidić ili Virlig van Dijk.

Kao što se i očekivalo, Rio je prednost dao bivšem saigraču i kapitenu Vidiću.

"Van Dijk ili Vidić? Dobro pitanje. Ipak, glas bih dao Vidiću jer je bio moj čovjek i partner u odbrani. Čuvao mi je leđa i pokrivao me. Takav je bio", kazao je Ferdinand.

Inače, Rio i Nemanja su godinama činili štoperski dvojac Crvenih đavola i vjerovatno su u tom periodu bili najbolji štoperski dvojac svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferdinand se oprostio davno, ali često je u medijima, posebno na televiziji te komentariše aktuelna dešavanja u svijetu sporta.

Top Komentari

GigantMostarski
VVD mora odigrat jos koju sezonu na visokom nivou da bi ga se moglo usporedjivat ne samo s Vidicem nego s bilo kojim legendarnim štoperom! Ovaj je do prije 2 godine igro po Celticu i Southamptonu
0 2
DamirT
Smijesno poredjenje.Ne moze VVD kopacke cistit Vidicu...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi