Van Dijka kao da boli briga za Ruganijem

Je li Nizozemac pretjerao?

Van Dijka kao da boli briga za Ruganijem

Admin Čaušević

Daniele Rugani je prvi fudbaler iz Serije A koji je zaražen koronavirusom, saopštio je to sinoć Juventus. 

Istovremeno na Anifeld Roadu Liverpool je igrao revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Jorgandžije su poslije produžetaka slavile s 2:3 i tako prošle dalje.

Virgil van Dijk je odigrao cijeli meč, a poslije susreta novinari su mu saopštili kako je Rugani zaražen koronavirusom što i nije previše uzbudilo odličnog štopera.

"Rugani? Nisam zabrinut. On je u Torinu, a ja sam ovdje... Ako bude još zaraženih onda ćemo se suprotstaviti problemu", kazao je nizozemski štoper.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nemam šta reći na to. To nije nešto što je pod mojom kontrolom. Kompetentne nadležne osobe trebaju donijeti odluku o svemu", dodao je Van Dijk.

Po pitanju epidemije koronavirusom Velika Britanija za sada je mnogo sigurnija od Italije gdje broj zaraženih i preminulih raste iz sata u sat.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Nije pretjerao - previse je iskren / vecina ljudi u danasnje vrijeme su velike egoiste- samo misle na sebe i drugi ih neinteresuju // nakaradna vremena
10 0
Neko_Novi
Da Bog da nogu slomio i nikad više ne zaigrao, i Rugani osvojio zlatnu loptu i isto rekao za tebe
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi