Barcin omladinac slavio gol u stilu Cristiana Ronalda, klub obrisao video, pa ga malo "doradio"

Nije im se to očito svidjelo

Barcin omladinac slavio gol u stilu Cristiana Ronalda, klub obrisao video, pa ga malo "doradio"

Endin Čaušević

Mladi igrač Barcelone, Fermin Lopez, našao se u centru pažnje nakon utakmice za juniorski tim katalonskog kluba.

Juniori Barcelone za vikend su pobijedili Cornellu sa 3:2, a jedan od junaka utakmice bio je upravo 18-godišnji Lopez koji je zabio sjajan gol škaricama.

Lopez je u 33. minuti utakmice zabio fantastičan pogodak škaricama za 1:1 i vratio je Barcelonu u igru, ali je potom dobio velike kritike zbog načina na koji je proslavio pogodak.

Naime, mladi igrač Barcelone je gol proslavio u stilu Cristiana Ronalda, te je prilikom slavlja uzviknuo kultno "siuuu".

To se navijačima Barcelone baš i nije svidjelo jer Ronalda u ovom klubu baš i ne vole, a razloge za to ne treba objašnjavati.

Na kraju su mnogi bili iznenađeni da je klub izbrisao video sa zvanične stranice nakon kritika za mladog Lopeza koji jasno ništa loše time nije mislio niti mu je zabranjeno da mu Ronaldo bude jedan od fudbalskih idola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Barcelona je ubrzo nakon toga objavila ponovo video ovog gola, ali su ovaj put izrezali dio gdje se vidi kako Lopez slavi pogodak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Gol je onako, mozemo reci dobar, ali je zato slavlje top.
7 3
rodjeni95
Koji kreteni
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi