Dani Alves hodao ulicama Barcelone u dresu rivalskog kluba, a sve to objavio na Instagramu

Navijačima se taj potez nije svidio, ali...

Dani Alves hodao ulicama Barcelone u dresu rivalskog kluba, a sve to objavio na Instagramu

Endin Čaušević

Iskusni igrač Barcelone, Dani Alves, našao se u centru pažnje zbog jučerašnje objave na Instagramu.

Alves je poznat po tome da na društvenim mrežama dosta aktivan, te se njegove objave često nađu u centru pažnje fudbalske javnosti.

Brazilac je jučer u Barceloni imao zanimljiv susret sa bivšim saigračem iz Juventusa, Paulom Dybalom, koji je iskoristio slobodan dan kako bi posjetio ovaj grad.

Alves i Dybala su razmijenili dresove i pozirali s njima, ali je iskusni desni bek katalonskog klbua otišao i korak dalje.

On je obukao Dybalin dres i prošetao ulicama Barcelone što se navijačima ovog kluba baš i nije svidjelo. Ipak, neki od njih vjeruju da bi Alves mogao imati i ulogu agenta u ovom druženju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da će Dybala gotovo sigurno napustiti Juventus ovog ljeta jer mu ističe ugovor, a navijači Barcelone se nadaju da bi ga Alves mogao nagovoriti da dođe na kraju u katalonski klub.

Alvesu bi navijači Barcelone zbog toga bez problema oprostili to što je hodao ulicama u dresu drugog kluba. Inače, Dybala se najviše povezuje s prelaskom u Inter, a sigurno da bi teško odbio i poziv Barcelone ukoliko do njega na kraju dođe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
I ovaj konta da je zanimljiv. Klovn obicni nego jeli bio u papucama
4 6
RuthlessDyni
Ja mislio hodao u dresu Reala ili Espanyola. Po čemu su Juve i Barca veliki rivali? Takođe je i Alves igrao za Juve pa nije tajna da su mu dragi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti