Fernando Llorente se do kraja prelaznog roka vraća u Seriju A?

Iskusni napadač želja Napolija

Fernando Llorente se do kraja prelaznog roka vraća u Seriju A?

Čini se kako će ekipa Napolija ovog ljeta ostati bez ijednog od željenih pojačanja.

Najveće želje trenera Carla Ancelottija bili su Mauro Icardi i James Rodriguez, ali čini se kako će na kraju obojica ostati u svojim klubovima.

Ipak, italijanski mediji javljaju kako je klub sa San Pauolo stadiona pronašao alternativu za argentinskog napadača, a to je iskusni Španac Fernando Llorente.

On je trenutno slobodan igrač nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Tottenhamom, a svojim partijama za londonski klub u finišu sezone pokazao je da još uvijek nije za penzije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, 34-godišnji napadač ima iskustvo igranja u Seriji A obzirom da je od 2013. do 2015. godine nastupao za Juventus s kojim je igrao i finale Lige šampiona te osvajao titule Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti