Jamie Carragher komentarisao odlazak Torresa u Chelsea: Znao sam da smo ih prevarili

Osjetili su pad njegove forme

Jamie Carragher komentarisao odlazak Torresa u Chelsea: Znao sam da smo ih prevarili

E. Oštraković

Fernando Torres je imao sjajnu karijeru, a posebno dobar bio je period u Liverpoolu.

On je 2011. godine upravo iz Liverpoola prešao u Chelsea i to za skoro 60 miliona eura, te se tamo od njega očekivalo mnogo.

Ipak, Torres je nakon epizode u Chelseaju svrstan među velike promašaje, a u 110 ligaških nastupa postigao je 20 golova.

Jamie Carragher, njegov bivši saigrač iz Liverpoola dotakao se cijele te situacije i rekao šta on misli o svemu tome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam mogao vjerovati tada. Znao sam da smo prevarili Chelsea. On je u toj godini bio samo sjena onog pravog Torresa. U prvih 18 mjeseci bio je najbolji napadač na svijetu, a kasnije je pao. Chelsea ga je doveo jer je igrao sjajno protiv njih. Bili smo loši, a on im je dao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije