Torres nije potpisao za Barcelonu, odgođeno i zvanično predstavljanje

Obavio je već i ljekarski

Torres nije potpisao za Barcelonu, odgođeno i zvanično predstavljanje

Admin Čaušević

Ferran Torres bi trebao biti najzvučnije pojačanje Barcelone u zimskom prijelaznom roku.

Torres se nalazi u Barceloni i još uvijek čeka da zvanično postane član katalonskog velikana. Obavio je i ljekarske preglede, ali potpisa nema.

Za utorak je planirano zvanično predstavljanje španskog reprezentativca, ali to se neće desiti i to zbog birokratskih problema.

Manchester City još uvijek nije da zeleno svjetlo da se transer realizuje zbog čega potpisa još uvijek nema.

I nakon što potpiše Torres neće moći biti registrovan jer Barcelona mora prodati nekog od igrača ili dogovoriti novo smanjenje plata kako bi ispunili uslove Finansijskog fair playa-.

Barcelona će 21-godišnjeg napadača platiti 55 miliona plus 10 miliona eura u slučaju da Katalonci osvoje Ligu prvaka ili Torres dođe do Zlatne lopte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši napadač Valencije je u utorak ujutro obavio ljekarski pregled kako bi se pokazao da je sanirao povredu koju je zadobio u meču Lige nacija između Francuske i Španije.

Nakon pregleda vratio se u hotel gdje je satima čekao da se sve završi, međutim Građani su odlučili da pregledaju ugovor u milimetar pa je kako stvari stoje kompletan posao odgođen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi