Dok ga s Nou Campa tjeraju na sve načine, najplaćeniji igrač Barcelone u životnoj misiji

Traže način da ga se riješe

Dok ga s Nou Campa tjeraju na sve načine, najplaćeniji igrač Barcelone u životnoj misiji

A. Čaušević

Mnogi igrači Barcelone su proteklih mjeseci na udaru kritika zbog slabe igre, ali i rezultata. 

Igrač koji može ponijeti neslavni epitet "najvećeg promašaja u historiji Barcelone" je svakako Phillippe Coutinho.

Katalnoci su Liverpoolu za Brazilca iskeširali 130 miliona eura, a za uzvrat su dobili jedno veliko ništa jer je nekako s dolaskom Coutinha počeo i Barcin pad.

Na Nou Campu sada traže sve načine da se riješe iskusnog ofanzivca koji je s platom od 22 miliona eura ujedno i najplaćeniji igrač bivšeg prvaka Barcelone.

I dok je kontasntno da udaru medija Coutinho pauzu prvenstvu nije iskoristio za odmor i posjetu egzotičnih mjesta veće za dobrotvornu misiju.

Naime, Coutinho je u Rio De Janeiru podijelio 500 paketa humanitarne pomoći najugreženijim osobama u naselju Vargen Grande.

Na mjestu gdje je dijelio pakete Coutinho će izgraditi svoj institut za obrazovanje i sport koji bi trebao biti gotovo tokom 2022. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho je od ranije poznat po humanitarnim akcijama pa je tako u jeku pandemije Covidom-19 donirao oko 20 tona pomoći hrane i higijenskih potrepština stanovnicima u Mangueiri i Vasco Barrieru.

Nakon nekoliko dana provedenih u Brazilu, ovaj 29-godišnjak se u utorak vraća u Barcelonu. Ostaje da se vidi da li će u januaru promijeniti sredinu. Mnogi na Nou Campu bi bili presretni kad bi se to desilo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shojich07
Kao čovjeku svaka čast
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi