"Kidnapovao bih Dembelea samo da ostane na kraju u Barceloni"

Torres je bio jasan

"Kidnapovao bih Dembelea samo da ostane na kraju u Barceloni"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Eintracht Frankfurta meč četvrtfinala Evropske lige.

Katalonski klub večeras očekuje prvi meč četvrtfinala Evropske lige i jasno je da je Barcelona veliki favorit da se na kraju plasira u polufinale ovog takmičenja.

Barcelona je jučer održala i press konferenciju pred utakmicu protiv Frankfurta, a pored trenera Xavija Hernandeza medijima se obratio i napadač katalonskog kluba Ferran Torres.

Naravno, i ovaj put jedna od glavnih tema bio je Ousmane Dembele koji igra u odličnoj formi u posljednje vrijeme, ali još uvijek nije odlučio da li će produžiti ugovor s Barcelonom.

Oko situacije s Dembeleom jučer su novinari postavili pitanje i Torresu koji je dao vrlo jasan odgovor i otkrio svoj stav što se tiče francuskog reprezentativca.

"Kidnapovao bih ga samo da ostane u Barceloni. Ovo je jedan od najvećih klubova na svijetu i najbolji izbor za njega kao fudbalera. Ipak, tu su i neke stvari u koje mi ne treba da se miješamo. To je njegova odluka i kakva god ona bila ja mu želim sve najbolje", rekao je Torres.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dembele je prethodna dva mjeseca standardan u Xavijevom timu i igra u vjerovatno najboljoj formi otkako je 2017. godine stigao u klubu.

Iako je odbio nekoliko puta da produži ugovor čini se da se predomislio jer je nedavno poručio svom agentu da ponovo počne pregovore jer želi da ostane u Barci, ali je pitanje da li će pristati na platu koju mu klub nudi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti