Oglasio se i menadžer Zahavi: Lewandowski od ljeta u novom klubu?
FOTO: EPA

Napušta Bavarce

Oglasio se i menadžer Zahavi: Lewandowski od ljeta u novom klubu?

Haris Zilić

Barcelona je spremna da realizuje možda i najzvučniji transfer ovog ljeta.

Prema pisanju španskih medija među kojima je i Diario Sport, Robert Lewandowski je sve bliže dolasku na Nou Camp.

Poljski napadač je želja Katalonaca, a sada im u prilog ide činjenica da se dosta odužilo u razgovorima na relaciji Bayern - Lewadowski oko produženja ugovora sa Bavarcima.

Španski mediji također su plasirali vijest da je stigao idealan trenutak da Barcelona realizuje transfer poljskog napadača, a navodno bi mu ponudili ugovor na dvije godine uz mogućnost produženja istog na još godinu dana.

Barcelona je kontaktirala i Pinija Zahavija menadžera Roberta Lewadowskog koji je također dao pozitivne vibracije i spreman je na detaljne pregovore.

Lewandowski ugovor sa Bavarcima ima do ljeta 2023. godine. Očekivalo se da će već naći zajednički jezik oko produženja istog, ali dosta se stvari zakomplikovalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona samo čeka prvi pravi momentum da završi priču oko cijelog transfera, a dolazak Lewadowskog svakako da bi ponudio i novu dimenziju igre na Nou Campu.

Dolaskom Xavija Barcelona se probudila rezultatski, a čini se da se i na finansijskom planu dosta toga promijenilo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bolje ti je ostani tu u toj ligi jer gdje god odeš u neku jaču ligu bit ćeš čisti prosjek.
2 5
Dasler
Ne ofirajte se, Bayern će sve uraditi da zadrži Lewu!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi