Derbi je derbi: Navijači "zapalili" tribinu utakmica između Feyenoorda i Ajaxa prekinuta

Sve zbog dima

Derbi je derbi: Navijači "zapalili" tribinu utakmica između Feyenoorda i Ajaxa prekinuta

E. Oštraković

U toku je utakmica između Feyenoorda i Ajaxa u okviru polufinala KNVB Bekera, a gostujuća ekipa ima prednost od 0:1.

Ekipa Ajaxa je naravno favorit za prolaz u finale u domaćem kupu, ali ni Feyenoord niko nije htio otpisati previše rano.

U nešto više od pola sata igre viđena je po jedna dobra prilika na obje strane, a gosti su svoju uspjeli iskoristiti i vode sa 1:0.

Tadić je postigao gol nakon kojeg je gostujuća ekipa došla do vodstva, ali sigurno je da nas i u nastavku utakmice očekuje dobar fudbal.

Posebno se tu misli na drugo poluvrijeme kada će domaća ekipa sasvim sigurno pokušati napraviti preokret i ostvariti pobjedu.

Zanimljivo je i to da je utakmica bila prekinuta, te se moralo čekati sa nastavkom, a za sve su krivi navijači.

Naime, navijači su odlučili da "zapale" tribinu, a zbog ogromne vatre i dima utakmica je morala biti prekinuta.

Kada se sve raščistilo sudija je dao znak da se utakmica može nastaviti, a mediji u Nizozemskoj su ostali u čudu zbog svega što se desilo.

Ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja utakmice, te da li će biti više sličnih situacija i prekida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi