FIFA agent tvrdi: Dobio sam potvrdu, Pep i Pochettino imaju nove klubove

Dva sporazuma

FIFA agent tvrdi: Dobio sam potvrdu, Pep i Pochettino imaju nove klubove

E. Škorić

Svijet je u iščekivanju informacija o tome ko će naredne sezone voditi Juventus.

Juve je ostao bez trenera i u posljednje vrijeme se špekuliše da će Maurizio Sarri preuzeti klupu Stare dame, a aktivna je i dalje priča o Pepu Guardioli. Iako se vjerovalo da je Sarri izbor Juventusa, FIFA-in agent Luca Canovi danas je donio zanimljive informacije.

"Dobio sam direktnu potvrdu o sporazumu Juventus - Guardiola; 19 miliona i ugovor na tri godine, s opcijom na još godinu dana", rekao je Canovi, a onda otkrio i ko će umjesto Pepa u Manchester City.

"Pochettino ide u Manchester City. Oba sporazuma će biti zvanična u ponedjeljka ili u ostatku naredne sedmice", kazao je Canovi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pochettinov Tottenham večeras igra finale Lige prvaka protiv Liverpoola i Argentinac nije želio da razmišlja o bilo čemu osim o finalu, mada još treba pričekati da vidimo koliko je zapravo Canovi u pravu i koliko su provjerenje informacije koje ima.

Top Komentari

MaDaj
Brate dokle vise? Pep kaže Neide, CITY kaže neide... kuće kaže nisu imali razgovor... samo vi ublehe navaljujete sa glupostima !!! Dokle?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi