8

Komentari (8)

SarajFK
@rabodimis Zasto si nervozan? Trazi marku od roditelja pa izadji as drustvom do slasticarne. Popij bozu smiri malo zivce.
rabodimis
Kako ti kazes.. Evo odoh.. ;)
RuthlessDyni
Raiola se u grobu okreće.
Handofsibir
nacin uvijek postoji, ugradit ce se u plate
rebel29
Ma ja ba....sve pare samo fifi mafiji nek idu
Zaccheroni
Nemoj pricati punih usta ;)
SarajFK
Znaci li to da ce tanova marioneta ismira mirvic i njegove ljubavnice hadzic i ferizada duduk morati napustiti nase bivse FK Sarajevo??
rabodimis
Uopste nisi u pravu.. To znaci da ce takvi poput tebe jos dugo vlastita mu*a jest za dorucak, rucak i veceru.. Dalje, mnogo ljudi ce ti je*avat komplet familiju svakodnevno (vise pjenis = vise je*aca).. U sustini i dalje se samo mozes dobro ku*ca napusit i FK Sarajevu i Hordama i Sjeveru i Tanu i Mirvicu.. pa dalje po redu.. PS Redovan komentator na ss.ba nije zanimanje, vjestina ili neka prednost.. glup si ko ku*ac, uporan si i odvratan.. ovo sto sam ti napisao je 100% realna slika tvoje buducnosti.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.