32

Komentari (32)

Nije.bitno
Efektivnog fudbala je inace max 50 min. To poluvrijeme od 30 min podrzavam, i zaustavljanje vremena kada lopta napusti teren. I jos bi dodao samo da golman ne smije zadrzavat loptu duze od 10 sekundi za vracanjevu igru.
celikze
enko
Mozete zamisliti situaciju kod nas kad nam je sudjenje u ovim uslovima nakaradno ,kako bi tek tada bilo.pa ni Salem Prolic se nebi snasao,inace snalazljiv tip.
Nikoizniceg
Krimogena skupina, FIFA i UEFA mafija!
DanteDMC
Treba samo izbaciti VAR i ni pod razno ne uvoditi ova smiješna pravila. Uvođenjem VAR-a broj sudijskih grešaka se nije smanjio, moglo vise reći da se čak i povećao.
user1616752876
Ovdje bi se Baho i Kemo pogubili kad bi bile te leteće izmjene.Imali bi uvijek 11 Pogbi i 11 Müllera na terenu.
King_Kenny
...kod Bahe je Juninho cijelu proslu sezonu odigrao u Barceloni. (umjesto Coutinha)
DamirT
Cirkus prave od najpopularnijeg sporta na svijetu..Amerikaniziraju svu Evropu...
kobe24
Svijet ne Europu
Ars1946
Definitivno, jako dobro, osobito efektivna igra 30minuta. To sigurno znači da neće biti valjanja i izležavanja po terenu. Sa primjenom Vara fudbal ide u jako dobrom smjeru, a sa ovim dodacima definitivno postaje jako dinamičan i komercijalan sport.
MaDaj
Ramos krene namjerno da slomi nekom nogu… 5 minuta van terena pa se vrati i probaj ponovo hahaha
JuventinoBK
Hhaaha jes ****m mu sve hahaha kako ga ne mogu smisliti ******
Celtic
Bolje bi bilo da uvedu nešto da se smanje simuliranja i slično, jer ono što je Sterling radio tokom čitavog Europskog je sramota i ružno za gledati.
Jugovina
Sve samo da .ogu ubaciti jos reklam. Sve ce s****ti!
King_Kenny
...odlicna ideja za poluvremena po 30 minuta sa zaustavljanjem vremena kada lopta nije u igri...time bi se sprijecilo simuliranje,glumljenje povreda,valjanje po terenu i zadrzavanje vremena kao sto to radi Italija npr...neogranicen broj izmjena isto nije lose,s tim da to treba uraditi da se izmjene vrse svakih 10 minuta,a ne da non stop ulaze i izlaze...ovo sa zutim kartonima je glupost jer tu sudija odlucuje sto znaci da bi bilo favorizovanja i guranja pojedinih ekipa...izvodjenje auto nogom isto glupost jer bi precesto gledali ubacaje u sesnaesterac iz auta,slabije ekipe bi citavu igru bazirale na tome.
JuventinoBK
Oh jebwm li ti majku moras ti italiju spomenuti. Joj sto mrzim ****a ko sto si ti, jer vi nas mrzite familiju vam ****m! Svak ziv zadrzava vrijeme, kako si pun mrznje malo englesko ****o. Odrasto sam uz premier ligu, al zbog vas govana moram mrziti engleze. Ti ne zaslužuješ da imas nick velikog Kenija, smwce jedno. Navijam za Liverpool od 99, kud nisi junajtedov fan ****m ti tromajku
King_Kenny
@JuventinoBK ...mislim da si ti jedini degenerik na planeti koji navija za Liverpool i Juventus,a to je nespojiva kombinacija zbog svega sto se desavalo u historiji izmedju ova dva kluba,ali posto ti nemas pojma o fudbalu,kod tebe to moze...na stranu to sto si retardiran i ne znas normalno komunicirati,pretpostavljam da si neki balavac jer neshvatljivo mi je da neko stariji od 15 godina moze biti tako glup...ides mi na block da mi se vise ne kacis na komentare.
JuventinoBK
Ne navijam ja za Juventus, ja volim Juventus. Pored Liverpoola navijam za Chelsea, AV, WHU, Norwich itd itd
kobe24
Navija lik za svaki drugi klub
Plavipuž
Američki sistem takmicenja.... utakmica bi trajala po 3 sata i duze... uslijedilo bi gledanje reklama u sred utakmice.... zausrave utakmicu, vrijeme ne ide dok oni puste zacas reklamu... Nesto kao NHL, NBA, NFL.... Sranje u bojama.
ghast0
JuventinoBK
Kako da ne, pa ne trrba sto minuta da se lopta vrati u teren nego par sekundi. Jb vas mozak ko da nikad niste tekme pogledali
Gluha1987
Ne valja ovo nista
user1597698961
Nije lose ,mada mi ovo sve lici na futsal(mali nogomet),onda ce razlika biti samo u velicini terena,ostalo ce isto biti. A ovo za zuti je dobro 5min vanka,ali pritom da se svaka situacija gleda var ,,a ne ne nude za zuti i mora vanka 5min,mada bit ce puno sjeckanja igre tako,ubijanja ritma
Nele.
Sve osim ovih ne ogranicenih izmjena se moze uzet u razmatranje.
Zulfikar
Amerikanizacija nogometa, nije lose nikako. Uvesti takodjer po 2 challenge-a.
Hzhzhzhzhzhz
Najmanje se fudbala igra svakako,a najvise valjanja prodje 90 minuta utakmice od tog pola sata lopta u igri
BordoBijeli
Jedino sto ovdje podrzavam je neogranicen broj izmjena.Sve ostalo od navedenog ako uvedu znaci gasenje fudbala
Nele.
Nasto bi opyti haos. Uvodilo bi se bez veze, po potrebi, visoki ulaze kad je korner i sl. Bas to je glupo. Prilika da prodas tekmu, uvedes levate i zijanis.
BordoBijeli
@Nele. Mislim da ne bi mogli npr.igrac koji je vec izasao nekon nekog vremena da ponovo ulazi.Nego samo da imas koliko hoces izmjenam.Nisam ni za to pravilo,ali to je jedino pravilo koje kolilo toliko moze se podnijeti.Ova ostala vjerujem da bi 50% ljudi prestalo pratiti fudbal
nedim1996
Fudbal je otisao u k uvođenjem VAR tehnologije i raznim transferima preko 100 milona eura...
Deminutive
Ma ja i taman kad neko uradi 5 prekršaja izbaci ga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.