16

Komentari (16)

Nele.
I 90 jedva izguraju, sve cesci srcani udari bar u ovom "pravom" fudbalu. A po tempu u nasoj BIH ligi mogli bi i 140 minuta igrat.
E.Car
Skrati vrijeme utakmice na 60 minuta ali svaki prekid zaustavi vrijeme kao u košarci, to je najrealnije. Onda se ne isplati ležati, odugovlačiti, niti ćeš se nervirati kada ti dječaci koji dohvacaju lopte ne daju loptu.
MaDaj
Jaoooo gluposti.. pa samo dajete extra 10 minuta glumaze i razvlačenja… jednog dana će ako tati da postoji ŠTOPERICA na satu koja može zaustaviti vrijeme valjanja i sličnih gluposti ..
Blibra
A sta kad je devedeseta minuta pa se valjaju da prodje sto prije vrijeme? Pravo si mi pametan
MaDaj
Sine znaš li ti citati? Kad god se igra zaustavlja i stop traje duže od 20 sekundi zaustaviš vrijeme. Nek se on valja 20 minuta kad napokon ustane vrijeme se vraća Nazad na ono sto je bilo i to je to. Dakle ako igrač ne robija nikakvu prednost valjanjem, neće biti potrebe da se valja ! Jesi sad skontao?
MaDaj
gallardo.la
Ne znam cemu negativni komentari, definitivno najveca rupa u fudbalu, jer nekada se dese situacije kada bukvalno po 35-40 minuta bude aktivne igre i to nije posteno za ekipu koja ganja rezultat.
Turgut2
Treba smanjiti na 60 minuti sa sto manje zadrzavanja igre moras pas neki napraviti ili prema golu inace gubis loptu a ne vise hebi to
Guevara888
Trebalo bi zaustavljati vrijeme kad god je prekid i stalo bi se u kraj krađi vremena..
denimen9
Auuuu, koja glupost
Mostarac94
I onda digli frku kad su Perez i ekipa stvorili superligu, a kad fifa izmislja gluposti onda niko nista
Dule2507
Pa to je sve zbog para, da je napravljena Super liga, Fifa bi izgubila ogromna novcana sredstva, a to im nikako ne ide na ruku...
Sucro
Fudbal je već odavno izgubio smisao
bk123
ma idi jedite go**a i vi i vaša nova pravila
Zoilomas
E ****s i fudbal vise u picku materinu napravise maskenbal od sporta
Karlosicroberto
Dok ja dobijem dijete, i ono bude punoljetno, moci ce aw gol zabiti i rukom ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.