30

Komentari (30)

Torres9
Nek sad naprave jednu ligu ,srbija i rusija i nek se takmice …zenit i čukarički derbi godine
Bereta
Tako se to radi,nek igraju Azijsku ligu prvaka
Bulle
Još Bjelorusiju i Srbadiju izbacit, mislim i na ove iz RS da rahat budemo mamu im j...
Zulfikar
Kasno su se sjetili, gdje su bili 2014 kada je i pocela agresija na Ukrajinu? Jos su ih nagradili sa SP 2018.
bazaorao
Jel to znači da neće biti utakmice Srbija : Rusija, il će Srbi uprkos svemu ipak biti uz braću Ruse?
KullaCR7
To su vijesti za moje usi hahahaha Bravo FIFA i UEFA, konacno neki potez divljenja od njih!
rasuloo
Pravda je definitivno zadovoljena, ali zbog čega su svi na svijetu podržavali Izrael, zbog čega je Izrael prošao bez i jedne jedine sankcije? Izrael vrši agresiju nad palestinskim narodom svakih 5 godina od 1948., očigledno su ovo dvostruki aršini. Zapad je licemjeran
YouTalkinToMe
Židovi kontrolišu sve medije i financije, tako da niti će sami sebe osuđivati putem medija, niti će sami sebi sankcije nametati.
Mitjo
Pravo pitanje. Svi su licemjerni. Amerikanci dopingovani u svakom sportu, samo se rusi kažnjavaju. Zamisli izbaciti amerikanca iz sporta zbog dopinga.
user1643277060
Zato što su Izraelci vladari svijeta. Oni su i Rusija i USA, a budale se lože i navijaju
DadiG
Aferim. Treba ih izbaciti iz svih medjunarodnih organizacija a onda ako hoće da im se pridruže razne bjelorusije i srbije
user1646071788
Svaka vam cast ja bi ih odma izbacio kad je putin budala koja je bolesna u klavi. DABOGDA MU BIO ZADNJI TROFEJ NA ZEMLJI
borobetmen
Мајку им јебем жваљаву, РУСИЈА БРАЋАА!!!
green_dragon
U kolibu DZUKELO
pjanke.sa
green_dragon
Jos samo da Nato krene i potare ovu Rusku gamad i sve super
Goran86
Ecosport
E ovo je već nešto. Samo još da Ukrajinci izdrže koji dan i gotovo. Okrenut će se Rusi protiv Putina, kako bogataši tako i sitna buranija.
DeteVi
Bojim se da neće još više okrenuti leđa "zapadu". To mi je jedina briga.
MaDaj
@detevi ma nema sanse da se okrenu ledja zapadu...evo vec im je vlada udarila maximum na koliko love mogu da dizu sa bankomata, njihova berza je totalno zatvorena, novcana jedinica je opala kao nikad u historiji zemlje, ja mislim da je jedan ruble trenutno vrijednosti manje od jednog americkog centa .. dakle njihova ekonomija je totalno totalno unistena, ako nastave sa ovim glupostima jos mjesec dana, ocekujem drzavni udar, ili Putinov "pad sa balkona"
user1626167076
Jos srbe izbaciti radi neosudjivanja ruske agresije
Mitjo
Jesi li ti osudio NATO kad je od sirije i gadafija napravio somaliju? Kad ti braća muslimani žive gore od nas u siriji.
EmirEmir111
Zadnji otpad ljudskog drustva, jedini narod (uz nase komsije) koji zive za historiju a ne za buducnost. Bravo Fifa i Uefa.
zajid08
Ja sam zadnjih godina poceo onako razmisljati, pa mozda ovi srbi i nisu toliko los narod. Ali poslije ove barbarske akcije rusa, i podrske od strane srbije (jedine u evropi), mi je jasno ta dva naroda (cast izuzecima) i njihovi dugogodisnji rezimi su otpad evrope. Kad vidim samo onog popa kod putina prije napada na ukrajinu, pa onda vucic ide kod crkve na savjetovanje u vezi ukrajine....Fuj, zaostali divljaci. Sa njima i njihovom ideologijom nema suzivota.
EmirEmir111
@zajid08 Bravo, to ja pricam godinama. Kakav suzivot sa ljudima kojima je bio cilj da nas izbrisu sa lica zemlje. Pogotovo to pokusavam dokazati pojedinim naivnim Bosnjama koji se raduju uspjesima njihove reprezentacije, cestitaju i slave, a oni u genocidnoj tvorevini uzvikuju imena presudjenih ratnih zlocinaca. Ali valjda i te naivcine dodju nekad tobe.
Mitjo
Ma da NATO spasioci. Sreća nemamo naftu davno bi nas sravnili kao siriju. Ljudi 20000km od svoje kuce sravnili pola svijeta. Trebao je putin sačekati da zavrsi ko gadafi.
user1576541640
Sto se sporta tice, pravda zadovoljena.
kurjak
Bravo,svaka čast, dobra odluka.Ovako trebaju postupiti i u svim ostalim sportovima.
ragge
bosch
bravo FIFA i UEFA!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.