Filip Arežina bez prava nastupa do kraja sezone

Olimpik ostao bez pojačanja

Filip Arežina bez prava nastupa do kraja sezone

S. Mlaćo

Slutnje čelnika Olimpica da Filip Arežina (24) neće moći nastupati za njihov klub u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige danas su se i zvanično obistinile.

Naime, klubu sa Otoke je potvrđeno da Arežina zbog već poznatih pravila nema pravo nastupa u ovoj takmičarskoj sezoni u kojoj je već nastupao za Zrinjski i poljski GKS Tichy. 

Vukovi sa Otoke trenutno se nalaze na pripremama u Mostaru, a direktor tima Adnan Čorbo jučer je posjetio ekipu, te razgovorao i sa Arežinom. 

"Upoznali smo Filipa sa ovom odlukom koji smo i zvanično dobili, ali mu ponudili saradnju na duže vrijeme. Ipak, on će staviti tačku na i, te tada će biti poznato da li će i ostati u našim redovima", kazao je Čorbo za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arežina je član Olimpika bio u sezoni 2014/15, a upisao je i jedan nastup za našu "A" reprezentaciju. Sa mostarskim Zrinjskim protekle sezone osvojio je šampionsku titulu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi