Filip Arežina više nije član Tuzla Cityja, ali nije jedini koji će napustiti ovaj klub

Tuzlanski klub sprema tim koji će se boriti za trofeje

Filip Arežina više nije član Tuzla Cityja, ali nije jedini koji će napustiti ovaj klub · Saznajemo

E. Čaušević

Bh. fudbaler Filip Arežina ove zime pojačao je Tuzla City s kojim je potpisao saradnju do ljeta 2022. godine.

Arežina je za tuzlanski klub uspio upisati četiri nastupa prije prekida prvenstva. Međutim, iako je imao ugovor na još dvije godine odlučeno je da napusti Tuzla City.

Kako saznaje SportSport.ba tuzlanski klub je sporazumno raskinuo saradnju s Arežinom, te je on sada slobodan fudbaler. On je pored Tuzla Cityja u Premijer ligi igrao još za Mladost, Željezničar, Zrinjski, Rudar Prijedor i Olimpik.

Također, kako saznajemo Arežina neće biti jedini fudbaler koji će raskinuti saradnju s Tuzla Cityjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima klub će kako saznajemo sporazumno raskinuti saradnju s Adisom Hadžanovićem koji također ima ugovor na još dvije godine. Neslužbeno, Tuzla City će na svaku poziciju dovesti po jednog igrača koji će biti zvučno pojačanje za narednu sezonu.

Cilj ovog kluba je da naprave ekipu koja će od prvog kola Premijer lige biti kandidati za osvajanje titule, ali i Kupa BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi