Ni sam to nije očekivao: Filip Kostić zabio jedan od najčudnijih golova u karijeri

Loša reakcija golmana Freiburga

Ni sam to nije očekivao: Filip Kostić zabio jedan od najčudnijih golova u karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Frankfurta danas su u gostima pobijedili Freiburg sa 2:0.

Frankfurt je lakše od očekivanog uspio da dođe do nova tri boda, a sve je bilo jasno u ovoj utakmici već nakon prvog poluvremena.

Gosti su do prednosti stigli u 34. minuti utakmice kada je mrežu domaćeg tima zatresao Lindstrom.

Samo desetak minuta kasnije Frankfurt je uspio da dođe do drugog gola, a ovaj put u centru pažnje bio je srbijanski reprezentativac Filip Kostić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kostić je centrirao loptu iskusa s desne strane s nekih 30 metara i ni sanjao nije da će ona završiti u mreži nakon što je niko nije uspio zakačiti.

Golman Freiburga je očekivao da će neko od igrača udariti tu loptu, ali se to nije desilo i ona ga je prevarila i na kraju završila u mreži za 2:0. Nevjerovatan gol Kostića možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije