Filipe Luis obrukan za cijeli život: Messi izveo najbolji dribling u karijeri!

Kakav potez čarobnjaka

Filipe Luis obrukan za cijeli život: Messi izveo najbolji dribling u karijeri!

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda remizirali su u gostima protiv Atletico Madrida (1:1) u derbiju 13. kola španske La Lige.

Atletico je golom Diega Coste u finišu utakmice uspio da povede sa 1:0, ali je u 90. minuti Barcelona uspjela da dođe do poravnanja preko rezerviste Ousmanea Dembelea. Iako se u ovom meču nije upisao u listu strijelaca Lionel Messi je na kraju ipak bio u centru pažnje.

Messi se poigravao sa igračima Atletica, a najgore su prošli Antoine Griezmann i Filipe Luis. Argentinac ih je propisno obrukao svojim driblinzima, no ono što je uradio Filipe Luisu će ostati dugo upamćeno.

Naime, Messi je prvo glavom uspio da smiri loptu, a onda ju je nevjerovatnim potezom provukao kroz noge lijevog beka madridskog kluba koji jednostavno nije znao gdje se nalazi. Sigurno jedan od najboljih driblinga u karijeri Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

ljiljan
Genijalac
47 2
AMKO
Nije ni cudo to je Leo genija
43 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti