2

Komentari (2)

ubnt
Koliko je Real veliki klub, govori i cinjenica da postoje ljudi kojima je svojim postojanjem skoro unistio zivot. Koji svu svoju energiju koriste da bi negirali i omalovazili njegovu velicinu. Ne spavaju cekajuci vijesti o Realu. Pljuju, umanjuju, prljaju najveci fudbalski klub svih vremena i za sva vremena. Niti jedan drugi klub nema ovakvu vrstu obozavatelja. Zato je Real to sto jeste. Razumljiva je njihova frustracija. Jer, kako bi njima zivot bio lijep da nema Reala.
Śmeker007
Tako je i nikako drugacije, al sad drugo nesto ja prvi put cujem da postoji 4-4-3 formacija kao sto je Sportsport.ba naveo ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.