Gol Prevljaka izvukao je Zmajeve u Helsinkiju

Vrijedan bod za BiH

Gol Prevljaka izvukao je Zmajeve u Helsinkiju

Midhat Šljivak

Smail Prevljak donio je večeras bod Bosni i Hercegovini na gostovanju kod Finske u Helsinkiju.

Bh. selekcija nije igrala dobar meč, ali je uspjela da osvoji jedan bod na uvijek neugodnom gostovanju kod Finske.

Naša selekcija iskoristila je jedinu pravu šansu koju je imala. Ona je stigla u nadoknadi vremena, a iskoristio ju je Smail Prevljak.

Iskoristio je bh. napadač ubacivanje Džeke s desne strane. Lijepo je primio loptu na petercu i zatim je postigao pogodak za izjednačenje rezultata na 1:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon svega selekcija Bosne i Hercegovine može biti itekako zadovoljna osvojenim bodom jer je odigrana još jedna veoma skromna fudbalska predstava.

Posebno su razočarale najveće zvijezde, ali treba svakako istaći da su po ulasku u igru svježinu donijeli Amer Gojak, Luka Menalo, Dino Hotić, Smail Prevljak.

Top Komentari

Nizace
Ovo je čak malo i sudija pomogao. Čudi me da nije prekršaj svirao, jer je komotno mogao da svira kad je Finac bio u zraku. A onda Kljuson nekako nabaci, i ovaj uz turbe da go
0 7
vanzemaljac
zaslužen gol. svaka čast na moralu. ide na bolje. naprijed bosno ljubavi moja!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi