Finci su nas ponovo sve "kupili": Jeste li vidjeli njihove majice pred duel s Rusima?

Ljudi, prije svega

Finci su nas ponovo sve "kupili": Jeste li vidjeli njihove majice pred duel s Rusima?

Edmir Škorić

Finski reprezentativci su još jednom pokazali svoju ljudsku stranu.

Nedavno je Finska pobijedila Dansku s 1:0 u onoj nimalo dragoj utakmici prvih dana Evropskog prvenstva kada se dogodila tragedija i kada je veznjak Danske Christian Eriksen jedva preživio.

Događaj je to koji je šokirao cijeli svijet, a Finci su već tada pokazali svoje pravo lice, pošto nisu željeli da slave pogodak koji su postigli nedugo nakon teške povrede veznjaka Intera.

Danas su, pred duel 2. kola protiv Rusije, na teren istrčali s majicama u čast Eriksena, koji se, srećom, oporavlja i sve je bolje.

"Ozdravi Christian", pisalo je na majicama u kojima su izašli na zagrijavanje.

Eriksenovo stanje je danas puno bolje, on se sam nedavno javio iz bolnice i poručio da se osjeća dobro i svima se zahvalio na velikoj podršci. Istina da je njegova karijera sada pod znakom pitanja, ali ono što je svima najvažnije - najgore je preživio.

"Pozdrav svima, puno hvala na divnim i sjajnim pozdravima i porukama diljem svijeta. To puno znači meni i mojoj obitelji. Dobro sam s obzirom na okolnosti. Još moram obaviti neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro. Sad ću navijati za reprezentaciju u idućim mečevima. Igrajte za cijelu Dansku! Sve najbolje", poručio je Eriksen na Instagramu.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Danska će u drugom kolu grupe B igrati u Kopenhagenu protiv Belgije.

Top Komentari

BaboBih
Bez zeze, super je to sve te majice.. ali danas pokazi trunku da si insan i kao u ovom slucaju pozeli nekemo da sto prije ozdravi, sto je naj manje sto svako moze uraditi. To odma mora da se pise woooooow kakav covjek!!! Woooow!!! Pa gdje smo otisli ako je to neko cudo
4 0
bk123
Mene nisu kupili..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi