Veliki problemi za Finsku pred nastavak Lige nacija
FOTO: EPA

Vidjet ćemo kakve će odluke biti

Veliki problemi za Finsku pred nastavak Lige nacija

H. Zilić

Problemi za fudbalsku reprezentaciju Finske na startu Lige nacija.

Finci su u prva dva kola osvojili četiri boda. Remizirali su sa našom selekcijom 1:1, zatim dobili Crnu Goru sa 2:0 i tako dva meča na svom terenu okončali pozitivnim rezultatima.

Ipak pred duel trećeg kola protiv Rumunije stigle su loše vijesti.

Marcus Forss se povrijedio protiv Crne Gore i morat će pauzirati pet do sedam dana, dakle neće ga biti protiv Rumunije, upitan je nastup i u Zenici protiv Bosne i Hercegovine.

Tu nije kraj finskim problemima.

Doktorska služba reprezentacije objavila je da je Lassi Lappalainen pozitivan na koronavirus i morat će u izolaciju pet dana, dakle i on će propustiti meč protiv Rumunije i također će biti pod upitnikom za duel u Zenici.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vidjet ćemo u naredna 24 sata da li će u finskoj reprezentaciji biti naknadnih poziva za naredna dva duela u Ligi nacija u junskom prozoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi