Fincima remi protiv Zmajeva teško pao, a to su pokazali objavom na Twitteru

Očekivali su pobjedu

Fincima remi protiv Zmajeva teško pao, a to su pokazali objavom na Twitteru

E. Čaušević

Bosna i Hercegovina večeras je remizirala na gostovanju protiv Finske (1:1) u okviru prvog kola Lige nacija.

Finci su pred svojim navijačima u Helsinkiju vodili sa 1:0 od 45. minute kada je Pukki postigao pogodak iz penala i činilo se da će to biti konačan rezultat ove utakmice.

Međutim, Zmajevi su u trećoj minuti sudijske nadoknade uspjeli da dođu do remija. Sreća je ovaj put bila na našoj strani, a gol za bod našeg tima zabio je rezervista Smail Prevljak.

Nakon utakmice Finci su se oglasili na zvaničnoj Twitter stranici i bilo je jasno koliko im je teško palo što je BiH uspjela u posljednjim momentima utakmice da zabije pogodak i osvoji bod.

"Gorak okus na kraju utakmice koja je završila remijem. Finska je vodila veći dio utakmice, ali Bosna i Hercegovina je uspjela da izjednači pred sami kraj ove utakmice", navodi se u ovoj objavi.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

BiH već za tri dana igra novu utakmicu kada će nam u goste u Zenicu doći Rumunija, dok će Finska u drugom kolu igrati protiv Crne Gore.

Top Komentari

plemic
sreća vaša pa bugarin ne smije u sastav staviti bilbiju.
3 1
sslazio
Tako je kad pobjedu slavite u 80. minuti. Navijaci se zezaju na tribini a generalno su nas potcijenili. Ako smo im ovakvi uzeli bod, od njih nema nista
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi