24

Komentari (24)

haris1000
Samo da pažljivo izabere slijedeći klub, najbolje da ostane u Italiji, da ne bude kao Luka Jobic
Untouchable
I Jovic’a su tako falili i uzdizali. Vidjece se tek za 2-3 sezone kakav je igrac. U danasnji dan odigras 2-3 utakmice solidno i odma si zvijezda vec.
Arnel925
Vlahović je igračina. Srbija odavno nije imala ovakvog napadača. Svaka čast
Miskee
Naravno.Tandem Vlahović-Mitrović će biti nezaustavljiv na SP. NAPRIJED SRBIJA!
Arnel925
Naravno da hoće. Kad nije naša BiH na SP navijamo za naše komšije Srbiju. Nadamo se medaljama i da svi slavimo zajedno.
enko
Moderan tip napadaca,sigurno dobar igrac.arnele on je konstanta zadnjih par sezona.
2323
Srbija do Tokija.....igracina Vlahovic
Arnel925
Da smo ostali Srbi sad bi bili na svjetskom prvenstvu a mi hoćemo da slušamo Aliju. Zato sad možemo samo navijati za komšije.
Eno30
Dobar igrac mlad igrac i kladim se da ce da zavrsi u jakom klubu.
user1585859035
Bolja ekipa je izgubila a ti Vlahovicu ako mislis da si igrac vidit cemo u nekom jacem klubu novi Jovic
Shik
Obrisi suze mala mojaaaa??? Zlatan aploudirao?. Uci sine uci.Ako ti Zlaja daje 2 gola u 40g.Pa kolko bi ih dao ili je vec dao u tvojim godinama.??
Mehinaldo
Strasan igrac ima potencijal a ima strasnu zavrsnicu bas je bukno ali mora u velikom klubu to dokazati na velikim utakmicama neka ga povrede zaobidju
K79
Ibrahimović je poslije gola Vlahovića aplaudirao jer je bodrio svoje igrače , cuj aplaudirao Vlahovicu ej jbg :D odlična utakmica u svakom slučaju
PlavoBijeli1921
Dosao je i Srbiji njihov Dzeko.Predobar igrac i ako bi presao u neki jaci klub to bi bilo zasluzeno. FORZA MILAN
EdgarDavids
Lik podsjeca na Savu Milosevica u najboljim danima
Tas14
Nije on Dz od Dzeke
Malmi_Suomi
Niti će ikada biti ni O od Džeko.
2323
Vec sad u tim godina bolji od Dzeke iz tih njegovih godina..Ovaj vec drugu sezonu zabija u Firenci u Seiji A,a Dzeko u tim godina igraoza Teplice....o csmu vi ???
Jasminn
@2323 Edin Dzeko je 86 godiste, 2007 presao u Wolfsburg. Uzmes digitron izracunas sa 21 godinu presao u Wolfsburg. Vlahovic 2000 godiste, danas je 2021. Znaci 21 godina. Evo ja upravo googlo. (Ne zelim svadju). Postujem Vlahovica, volim svog....voli svog, postuj mog.
azz33333
Odavno se nije pojavio bolji napadac u seria A! Želimo te Dušane vidjet na san siru kao zamjenu za tatu Ibru! Forza Milan
King_Kenny
@azz33333 ...novi Luka Jovic...ko ga kupi zavit ce se u crno.
azz33333
Kladim se u sta hoces da nisi pogledao tri utakmice dusana vlahovica kao ni luke jovica.
King_Kenny
@azz33333 ...upravo si izgubio opkladu...a evo i ja cu da se kladim u sta hoces da on ako ode u EPL ili Primeru,nece zabiti vise od 5 golova u sezoni...zapamti ovo sto sam rekao,ako ne bude tako ja obecavam da vise nikad necu ovdje komentar napisati.
Alijinsadakar
hahahahaaa garantiro si I da će odlaskom Kumana mali muralem imati mjesta u Barci a on nema više mjesta ni u nekakvom turskom klubu. Osmicu je već zadužio drugi igrač tako da je sve jasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti