Fiorentina nastavlja s pojačanjima: Caceres stigao na potpis

Očekuje se ozvaničenje saradnje

Fiorentina nastavlja s pojačanjima: Caceres stigao na potpis

Fiorentina je ovog ljeta odradila veliki posao na transfer tržištu. Na Artemio Franchi su već stigli Eric Pulgar, Kevin-Prince Boateng, Dalbert i Franck Ribery.

Međutim, Fiorentina još nije završila sa pojačanjima. Špekuliše se da bi klub iz Firence u zadnji trenutak mogao pokušati realizovati transfer Radamela Falcaa, dok je novo pojačanje u odbrani već stiglo na potpis ugovora.

Naime, italijanski mediji saopštavaju da je iskusni Martin Caceres jutros stigao u Firencu kako bi prošao ljekarski pregled i potpisao za Fiorentinu.

Urugvajac u Fiorentinu stiže kao slobodan igrač, a sa svojim novim klubom je dogovorio jednogodišnju saradnju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 32-godišnjak posjeduje značajno iskustvo igranja u Seriji A s obzirom da je u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dresove Juventusa, Lazija i Verone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije