Fiorentina ništa ne plaća, agent Milana Badelja razočaran

Nema novca od Fiorentine

Fiorentina ništa ne plaća, agent Milana Badelja razočaran

Edmir Škorić

Agent Milana Badelja Dejan Joksimović optužuje Fiorentinu za neplaćenje dugova.

Badeljov agent tvrdi da su mu iz Fiorentine ostali dužni za transfer 26-godišnjeg Hrvata.

"Odbijaju da mi plate proviziju! Čuo sam da ljudi govore o nesporazumu, ali sve što sam rekao je istina. Odbili su da plate proviziju za 18 mjeseci. Jedanaest puta sam išao u  Firencu i ništa. Više puta sam zatražio sastanak sa predsjednikom kluba, no nije želio da me vidi", rekao je Joksimović.

"Prošle godine, nakon prve sezone u Fiorentini, rekao mi je da Badelj ne vrijedi ni pola cijene i da zbog toga neće da mi plati. Direktori su svjesni situacije, ali rješenej nikada nije pronađeno. Ako se ništa ne promijeni, Milan odlazi na ljeto u klub koji će cijeniti njegov rad i uredno plaćati", dodao je agent.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Radim s Milanom već šest godina i nikada mi se ovako nešto nije dogodilo. Jako sam razočaran", zaključio je Badelj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti