Fiorentina poslala Rebića na novu posudbu

Hrvatski napadač u Frankfurtu

Fiorentina poslala Rebića na novu posudbu

Hrvatski napadač Ante Rebić ni u sljedećoj sezoni neće nastupati za Fiorentinu, u koju je stigao 2013. godine iz Splita.

Ovaj 22-godišnjak ide na novu posudbu, ovoga puta u ekipu Eintrachta iz Frankfurta u kojoj će provesti sljedećih godinu dana.

Ante Rebić je važio za velikog talenta hrvatskog fudbala ali je nakon transfera u Fiorentinu vrijednog 4 miliona eura njegova karijera krenula silaznom putanjom.

Godnu dana nakon dolaska u Firencu, Rebića su poslali na posudbu u RedBull Leipzig, da bi prošlu polusezonu proveo na posudbi u Hellas Veroni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ante Rebić će se igrama u Bundesligi pokušati izboriti za povratak u reprezentaciju Hrvatske za koju je odigrao deset utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi