Fiorentina ubjedljiva protiv Siene za nova tri boda

Seferović susret odgledao sa klupe

Fiorentina ubjedljiva protiv Siene za nova tri boda

Fiorentina je sa 4:1 slavila protiv Siene u današnjem susretu 17. kola Serije A.

Viole su već nakon prvih 45 minuta vodile sa 3:0. Luca Toni je pogodio u 16. minuti na asistenciju Pasquala,a  samo tri minute kasnije, Pizzaro je sa bijele tačke udvostručio prednost domaćina.

 

U posljednjoj minuti prvog poluvremena, Firentina dolazi i do trećeg gola. Romulo je bio asistent, a Aquilani je zatresao mrežu Siene.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku susreta, Fiorentina je čuvala svoju mrežu, ali je Reginaldo ipak uspio da u 70. minuti postigne pogodak za goste. Konačnih 4:1 postavio je svojim drugim golom danas, Luca Toni u 79. minuti. Siena je u 88. minuti ostala sa igračem manje. Paci je zaradio crveni karton.

Do kraja, rezultat se nije promijenio te je Fiorentina rutinski osvojila sva tri boda.





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.