Nevjerovatna utakmica u Firenci

Remi Fiorentine i Genoe

Nevjerovatna utakmica u Firenci

Esmer Oštraković

U meču 10. kola italijanske Serije A Fiorentina je ugostila Genou, a na kraju nije bilo pobjednika (1:1). 

Od početka utakmice Fiorentina je stvarala šanse, dominirala, naročito u drugom dijelu, ali je na kraju jedva izvukla bod.

Prosto je nevjerovatno kako je Genoa uspjela da ostane neporažena u Firenci u meču u kojem je kukavičkim pristupom namjeravala osvojiti bod. I uspjela je u tome, mada je vodila 1:0 do 98. minute.

Bonaventura je bio čaki zabio gol za Fiorentinu, ali je naknadno utvrđeno VAR-om da je prethodno u akciji skrivio faul.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I dok su svim silama nogometaši Genoe pokušavali doći do boda, ukazala im se dobra prilika u finišu, a rezervista Marko Pjaca istu koristi i zabija za 1:0. 

Uslijedila je velika nadoknada, da bi tek 98. minuti Milenković pogodio za izjednačenje i podjelu bodova u ovoj ludoj utakmici.

Top Komentari

HSKPosusje
Sto pišeš ono sto je komentator pricao, navijac sam viole, al sa onakvim napadima mogu gol dat samo kad im se pusti, sto se vjerojatno i desilo u 98.minuti
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi